Wij staan dag en nacht klaar!

Garage Gielis

Onderhoudservice - 24/7

Garage Gielis is gespecialiseerd in het direct, snel en efficiënt onderhouden van uw voertuigen, auto’s, kranen, vrachtwagens, tot luchthaven materiaal. En dit 24 uur per dag, 7 dagen op 7. We zorgen ervoor dat bedrijven die dag en nacht actief moeten zijn steeds op onze expertise kunnen rekenen zodat uw voertuigen en machines niet langer dan nodig moeten stilstaan.

SERVICE OVERZICHT

Containersystemen

Garage Gielis heeft jaren lange ervaring met het onderhouden en herstellen van containersystemen van verschillende merken op zowel vrachtwagens, aanhangwagens en opleggers. Wij staan ook op dit gebied garant voor expertise en service. Voor meer info neem zeker contact met ons op.

Graafkranen

Garage Gielis is ook een autoriteit op het vlak van onderhoud en herstellingen van graafkranen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we onze professionele service aanbieden voor de zo goed als alle types van kranen.

Vrachtwagens

Garage Gielis kan zorgen voor het onderhoud van uw vrachtwagenpark.

Ook op dit gebied beschikt garage Gielis over de nodige expertise dankzij jarenlange ervaring. Onze vele klanten die het onderhoud van hun vrachtwagens aan ons overlaten zijn hier het bewijs van. Neem contact op via de contactpagina voor meer informatie over deze service.

Land- en tuinbouw machines

Garage Gielis onderhoudt en herstelt alle land- en tuinbouw machines. Onze ervaring zorgt voor een perfecte service.

constructie

Constructie

Garage Gielis is een autoriteit op het vlak van de constructie van voertuigen speciaal op vraag van de klant.

We passen de voertuigen volledig aan aan de wensen van de klant om zo een omgebouwd voertuig te bekomen dat perfect voldoet aan Uw eisen. We hebben in onze jarenlange ervaring al veel geweldige projecten succesvol afgewerkt.

Enkele gerealiseerde projecten:

  • Een speciaal aangepaste en verstevigde tractor voor het versnipperen van bomen.
  • Machines voor gemeentes voor snoeiwerken op bijvoorbeeld de middenberm. Deze machines zijn voorzien van een opvangbak die kan uitgekipperd worden.
Garage Gielis