GARAGE GIELIS

Garage Gielis is gespecialiseerd in onderhoud, verhuur en verkoop van al uw machines, voertuigen en luchthavenmateriaal! Garage Gielis staat dag en nacht klaar om al uw problemen op te lossen en u de perfecte service te geven.

Verkoop & verhuur

Onderhoud

Luchthavenmateriaal

Gielis Garage

Garage Gielis zorgt voor het complete machine- en wagenpark van uw bedrijf.

We doen de verkoop van containersystemen, containers, graafkranen, …
Daarnaast verhuren we verschillende machines voor zowel professionelen als particulieren klanten. Gaande van verrijkers, stroomgroepen, vrachtwagens, … tot luchthavenmateriaal.
Garage Gielis staat ook bekend voor de constructie/ombouw van voertuigen. Zo bouwden we al talloze voertuigen om naar wens van de klanten, waaronder verschillende gemeenten.

24/7 ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

Ook voor onderhoud en herstellingen kan U bij garage Gielis terecht. En dit voor zowel containersystemen als vrachtwagens, bestelwagens & machines.

Het service center van Garage Gielis zorgt voor het onderhoud van heel uw machine park. Van hoogladers, vrachtwagens, tractoren, tot alles wat onze aandacht verdient. Onze werkplaats is uitgerust met het nieuwste materiaal en we beschikken ook over een groot magazijn waar we de nodige materialen altijd op stock hebben.

Garage Gielis kent de markt en hierdoor kunnen we ook steeds werken met topmateriaal aan een zeer sterke prijs. Dit zowel nieuw als tweedehands via ons uitgebreid netwerk in de sector. Op zoek naar een landbouwmachine, vrachtwagen of iets specifiek? Contacteer ons!

DAGELIJKS MANAGEMENT

jimmy gielisJimmy Gielis

Managing Director

Jimmy Gielis is als zaakvoerder en oprichter van het bedrijf dagelijks betrokken bij alle activiteiten en werkzaamheden. Heeft u een commerciële vraag? Aarzel niet om contact op te nemen.

Myriam CochetMyriam Cochet

Administratie

Mevrouw Myriam Cochet zorgt ervoor dat de administratie volledig in orde is en dat zoals steeds alles vlot en correct verloopt. Heeft u een vraag betreffende onze administratie?

Tanja GielisTania Gielis

Boekhouding & personeel

Mevrouw Tania Gielis is gespecialiseerd in boekhouding en personeelsadministratie. Elke dag doet ze haar uiterste best om alles op tijd te verwerken. Heeft u vragen m.b.t. een factuur?

VERHUUR & VERKOOP ACTIVITEITEN

Op de website krijgt u een zicht op de verschillende machines die we beschikbaar stellen. Aangezien ons assortiment steeds veranderd is het mogelijk dat bepaalde zaken nog niet op de website staan. Aarzel dus niet om ons te contacteren.

Verhuur

Bekijk onze verhuurcatalogus.
VERHUUR

Verkoop

Een overzicht van ons verkoop aanbod.
VERKOOP