Een technieker nodig?

Uw wagenpark & machinepark uitbesteden

Snelle interventies

Of u nu nood heeft aan een preventief onderhoud of aan een snelle interventie (24u service!), de gespecialiseerde onderhoudsmonteurs van Garage Gielis staan tot uw beschikking voor technisch onderhoud. Concreet onderhouden we:

  • mechanische installaties
  • volledige machineparken
  • alle type voertuigen (auto’s, tractoren, vrachtwagens, etc.)

Zoekt u een partner in technisch onderhoud?

Bekijk alvast ons service overzicht. Ontdek wat Garage Gielis voor u kan betekenen. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een afspraak.

Wagenpark

Uw wagenpark uitbesteden?

Garage Gielis verzorgt desgewenst het hele proces van aanschaf, verkoop, onderhoud & herstellingen.

Door onze kennis van de markt kunnen we steeds werken met topmateriaal aan scherpe prijzen. Door het wagenparkbeheer aan ons uit te besteden, kunt u op deze post flink op de kosten besparen.

Wagenparkbeheer

Aan ervaring wagenparkbeheer ontbreekt het ons zeker niet. Zo zorgen we al jaren voor het wagenpark van de firma De Coninck.

U kan bij ons niet alleen terecht voor het wagenparkbeheer van auto’s, maar ook van andere voertuigen zoals o.a. vrachtwagens, bestelwagens & landbouwvoertuigen.

Machinepark

Heeft u een machinepark?

Dan betekent dit dat een onderhoud van uw machinepark kostenbesparend en productief is. Omdat wij uw machinepark uitstekend onderhouden levert u dit een vlekkeloze productie.

Daarnaast voorkomt u onnodige vertraging in uw productieproces doordat we met het onderhoud van uw machinepark herstellingen vermijden.

Dag en nacht staan we klaar!

U moet dag en nacht operatief zijn met uw bedrijf? U kunt het zich niet veroorloven dat uw operationeel proces vertraging oploopt?

Wij zijn zeer flexibel en staan 24/7 voor u klaar, eender waar, om onderhoud of om herstellingen uit te voeren aan uw machinepark of wagenpark.

Garage Gielis

Garage Gielis